Je logo is je visitekaartje. Overal. Samen met jou ontwikkelen wij een ijzersterk logo. Zo sterk, dat dit samen met een tagline en pay off je hele verhaal vertelt. Wie ben je? Waar sta je voor? En wat wil je uitstralen? Allemaal zaken die de communicatieregisseurs van GoedeMorgen onderzoeken. Daarna zetten we deze lijn door in het realiseren van een bijpassende huisstijl. Zo straal je overal jouw merk op dezelfde professionele manier uit.

Wij leggen jou via het onderstaande gevisualiseerde proces graag uit hoe onze professionals te werk gaan.

Casus Benik Hout

Ooit is het tijd om je logo te vernieuwen, maar is het lastig om het vaste beeldmerk los te laten. Voor Benik Hout.nl zijn we aan de slag gegaan om met respect voor het oude logo een nieuw logo te realiseren. Aan deze vernieuwingsslag hangt ook een nieuwe, passende pay-off en tagline samen.

Op advies van GoedeMorgen Media is ‘.nl’ aan het logo toegevoegd, zodat meteen duidelijk is dat er een webshop aan ten grondslag ligt.

Een eigentijds beeldmerk is het resultaat. Benieuwd naar het stappenplan van een logo- en huisstijlontwikkeling?

1. Na de brainstormsessie gaan we creatief schetsen
2. De klant krijgt 3 tot 5 keuzes van schetsen, die omgezet worden naar digitale logo’s in kleur
3. Vanuit deze digitale schetsen gaan we de voorkeur bespreken en het logo verder bijschaven naar wens
4. Als dit proces klaar is, wordt de tagline en/of pay-off toegevoegd en de rest van de huisstijl (briefpapier, visitekaartjes, etc. …) ontwikkeld

BENIK-website1-verzameling
BENIK-website1

Contact

Wij willen jou graag leren kennen. Jij ons ook? Neem contact op en we plannen snel een afspraak in voor een kop koffie of thee. Je bent van harte welkom!

Adresgegevens
Piet van Thielplein 23
5741 CP
Beek en Donk

Contactgegevens
info@goedemorgenmedia.nl
0492-832182